Kérdése van? Hívjon bátran!
+36 70 123 4567 (H-P 9:00-17:00)
Facebook
Instagram
Kérdése van? Hívjon bátran!
+36 30 462 1436 (H-P 9:00-17:00)
alfoldize-logo-512x287
Close
Skip to content

Szállítás és fizetés

sZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A kiszállítási díj Magyarország területén 20 000 Ft feletti vásárlás esetén DÍJTALAN,  ennél kisebb összegű rendelés esetén az alábbi szállítási díjat számítjuk fel rendelésenként.

A csomagok kézbesítését webáruházunk számára a Magyar Posta (MPL) végzi. A megrendelt termékek szállítási ideje általában 3-5 nap.

szallitasi-dij-1

* Postán maradó címzés esetén a maximális tömeg 30 kg/csomag. PostaPont, valamint Csomagautomata esetében a maximális tömeg 20 kg/csomag.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Fizetés bankkártyával
A bankkártyás fizetéshez elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetés Paypal-al
A Paypal az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb mondja az interneten történő fizetések lebonyolítására. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számla adatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név, valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Fizetés utánvéttel
A csomag ellenértékét a futárnak kell fizetni a csomagátvételekor, készpénzben vagy bankkártyával. Ezt a szállítási módot kérünk, csak akkor vegye igénybe, ha ki is tudodja fizetni a termék ellenértékét a csomag kiszállításakor! Ha a csomag nem kerül átvételre, de mégis szükség lenne a termékre, újra csak abban az esetben tudjuk kiküldeni, ha a megrendelt áru és a szállítási díj valamint az egyéb megrendelt szolgáltatások ellenértéke előzetesen kifizetésre kerülnek.

Közösségi

Fizetés

Fizetési Opciók

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Footer