Melegszendvics krémek
Ha valami egyszerű, mégis laktató és finom ételre vágyunk, a legjobb választás a melegszendvics. A melegszendvics krémek családjának bármely tagja valamilyen péktermékkel kombinálva kiváló alternatíva reggelire, ebédre vagy vacsorára is. Az elkészítése pedig gyerekjáték: csupán maga a krém, némi sajt és zöldség szükséges hozzá. Változatainak pedig szinte csak a képzelet szabhat határt. Manapság számos ízben kapható melegszendvics krém. Nézzük meg, melyiket érdemes választani!
Melegszedvics krémek minden mennyiségben
Bár a modern ételek és étkezési irányzatok kissé megtépázták a melegszendvics népszerűségét, egy forró, sajttal borított, ropogós kenyérnek feltéttel a tetején nincs párja. A retro melegszendvics mellett ma már rengeteg féle változatban elkészíthetjük ezt a mennyei fogást, hiszen többféle íz áll a rendelkezésünkre. Áruházunkban a Házias Ízek jóvoltából hamburgeres, provanszi, pizzás, sonkás és csípős magyaros melegszendvics krém is helyet kapott.
Hamburgeres melegszendvics krém
Bár elsőre talán furcsának tűnhet, hogy miért is készült az igen kedvelt hamburger ízében melegszendvics krém, ha megkóstoljuk, biztosan megkapjuk a kérdésre a választ. Ahogy az igazi hamburger, ez a melegszendvics krém is marhahúsból készült, emellett pedig különböző zöldségeket is tartalmaz. Így felfedezhetünk benne némi kukoricát, hagymát, paprikát, cukkinit és paradicsomot is. A zöldségfélék mellett fűszerek, étkezési só, mustármag és ételízesítő is szerepel az összetevők listáján. Az alkotóelemek tökéletes arányának köszönhetően kenyérre kenve pont olyan érzésünk lesz, mintha valódi hamburgert majszolnánk. A gyorsétel kedvelőinek melegen ajánlott kipróbálni!
Provanszi melegszendvics krém
Hogy mit is takar a megnevezés? Egy sertéshúson, zöldségen és fűszereken alapuló, igazán különleges ízvilágú melegszendvics krémet. A sertéshús mellett a paradicsom és a vöröshagyma igazán domináns ebben a változatban. Ha már unjuk a jól megszokott ízeket és szeretnénk megismerkedni valami speciálissal, a melegszendvics krémek Provance-i változata kétségtelenül megérdemel egy esélyt!
Pizzás melegszendvics krém
Szinte nincs is ember a Földön, aki ne rajongana a pizzáért. Ha a szokásos melegszendvics adagunk elkészítése során is szeretnénk a szánkban érezni a pizza ízét, érdemes a melegszendvics krémek pizzás tagját segítségül hívni. Ennek a változatnak már az illata is megnyerő, hiszen a nevéhez hűen bővelkedik paradicsomban, vöröshagymában, különféle olaszos fűszerekben, sőt még húsféléket is tartalmaz. Nemcsak az illata, de a megjelenése és az íze is fenomenális!
Sonkás melegszendvics krém
Ha a jól megszokott ízek mellett tesszük le a voksunkat, a vacsora elkészítése során a melegszendvics krémek közül a sonkás változatra tegyük le a voksot. Nem hazudtolja meg a nevét, hiszen az összetevői között a sonka dominál, amit fűszerek és só hozzáadásával igyekeztek hangsúlyozni az előállítás során. A sonkás melegszendvics krém kenyéren, egy kis olvasztott sajttal a tetején mennyei étek lesz egy fárasztó munkanap után vagy éppen közben.
Csípős magyaros melegszendvics krém
A klasszikus ízek szerelmesei számára kitűnő választás a Házias Ízek csípős magyaros melegszendvics krémje, pláne akkor, ha a csípős ízek sincsenek ellenükre. A feltétek családjának ezen tagja bővelkedik sertéshúsban, amit a különféle fűszerek és zöldségek tesznek pikánssá és természetesen csípőssé is. A magyar konyha és a hagyományos ételek kedvelői ízlésükhöz igazíthatják a melegszendvicsüket is ezzel a krémmel.
A melegszendvics krémek alkalmazása
A fedél óvatos eltávolítása után a melegszendvics krémet érdemes még a dobozban összekeverni, majd egyenletesen a kenyérszeletre kenni. A legjobb ízhatás érdekében szórjuk meg sajttal, majd sütőben olvasszuk rá azt. Ahogy egy kicsit kihűlt, már fogyaszthatjuk is zöldségekkel vagy anélkül. A doboz egészét ajánlott egyszerre felhasználni. Ha azonban nem sikerül, hűtőben tárolva még két napig fogyasztható marad a tartalma. A melegszendvics krémeket az alkalmazásig tegyük fénytől védett, száraz, hűvös helyre!